Župa Stari Pazin

Dana 9.6.2018.godine završila je vjeronaučna godina 2017/18 susretom vjeronaučne djece župa Sv.Jurja i Sv.Lucije. Djeca iz župe Sv.Jurja sa svojim župnikom vlč.Željkom Zecom i katehisticama hodočastili su sa Starog Pazina do Svete Lucije gdje su ih oko 11 sati dočekala djeca s voditeljicama iz ove župe.
Župnik je pozdravio šezdesetak djece izražavajući zadovoljstvo što su se djeca, a pogotovo ovogodišnji krizmanici okupili u takvom broju, te ih pozvao da i dalje dolaze na župne kateheze i napreduju u životu Duha. Župnik je pozvao svu djecu da pristupe sakramentu ispovijedi, te služio Svetu Misu.
Susret se odvijao uz kvalitetne društvene igre u parku crkve Sv.Lucije u obliku nogometa, vrućeg krumpira, izrađivanja narukvica, potezanja konopa, vlakića i slično uz jako puno smjeha, dječje razdraganosti i dobrih emocija.
Zahvaljujući župniku, vrijednim mamama i pekari Reginex, djeca su se okrijepila sendvičima, kolačima i sokovima. Po završetku susreta, svi su veseli i blagoslovljeni otišli svojim kućama.

N.L.

Copyright Župa sv. Jurja i Župa sv. Lucije 2012. - 2016. | Izrada web stranica: Netlex