Župa Stari Pazin

U subotu, 23. travnja 2016. godine na dan sv. Jurja, zaštitnika župe, odvija se sedmi dan Misija kad nam ponovno dolazi mons. dr. Milan Šimunović u sad već opuštenu atmosferu u župama.
U župi sv. Jurja u 11 sati i a zatim u župi sv. Lucije u 17 sati na euharistijskom slavlju provodi interaktivnu komunikaciju sa župljanima, pozivajući nas jednog po jednog na ambon pokraj sebe, tražeći od nas svoje viđenje situacije u župi i dajući nam konkretne i praktične operativne smjernice kako poticati i provoditi pastoral u zajednici.
Pohvalio je marljivost župljana i izrazio zadovoljstvo stanjem, potaknuvši nas da i dalje dajemo svoj doprinos i aktivno budemo dijelom stvarnog tijela ljudskog i crkvenog života.
Na kraju smo, unatoč lošem vremenu, svi zajedno ostali ispred crkve na druženju i „ćakuli“ o stečenim dojmovima ovog tjedna.
Misije završavaju sutrašnjim danom, u nedjelju 24. travnja 2016.godine uz podjelu sakramenta sv. Potvrde, a uz misionara i župnika, sv. misu će predvoditi mons. Ivan Milovan, biskup u miru.

N.L.

Fotografije misnog slavlja u župi sv. Jurja i proslava ispred crkve

 

Fotografije misnog slavlja u župi sv. Lucije

Copyright Župa sv. Jurja i Župa sv. Lucije 2012. - 2016. | Izrada web stranica: Netlex