Župa Stari Pazin

Osnovana je Biskupijska zaklada “Blaženi Miroslav Bulešić” za pomoć učenicima i studentima.

Molbe za dodjelu novčane pomoći kandidati dostavljaju u pisanom obliku u predviđenom roku za zaprimanje molbi, do kraja studenog, u sjedište Zaklade na adresu: Caritas Porečke i Pulske biskupije, Dobrilina 6, 52000 Pazin, s naznakom Biskupijska zaklada „Blaženi Miroslav Bulešić“ za pomoć učenicima i studentima.
Sve potrebne formulare te detaljne upute za podnošenje molbe moguće je preuzeti u Caritasu Porečke i Pulske biskupije ili na web stranici www.biskupija-porecko-pulska.hr.

Biskupijska zaklada „Blaženi Miroslav Bulešić“ za pomoć učenicima i studentima osnovana je na duže razdoblje Odlukom biskupa mons. dr. Dražena Kutleše, br. 1085/2014. od 1. listopada 2014. u skladu sa Zakonikom kanonskog prava kann. 1299. – 1310. Zaklada djeluje kao nesamostalna nabožna zaklada.
Osnivač zaklade je Porečka i Pulska biskupija, sjedište zaklade je u Pazinu, Dobrilina 6, 52000 Pazin. Vođenje Zaklade povjereno je Caritasu Porečke i Pulske biskupije sa sjedištem u Pazinu. Odgovorna osoba je Upravitelj Zaklade, ravnatelj Caritasa Porečke i Pulske biskupije.
Molbe za dodjelu novčane pomoći kandidati dostavljaju u pisanom obliku u predviđenom roku za zaprimanje molbi, od kolovoza do kraja studenog, u sjedište Zaklade na adresu: Caritas Porečke i Pulske biskupije, Dobrilina 6, 52000 Pazin, s naznakom Biskupijska zaklada „Blaženi Miroslav Bulešić“ za pomoć učenicima i studentima.
Sve potrebne formulare te detaljne upute za podnošenje molbe moguće je preuzeti u Caritasu Porečke i Pulske biskupije ili na web stranici www.biskupija-porecko-pulska.hr.

Detaljnije informacije moguće je dobiti u Caritasu Porečke i Pulske biskupije, na broju telefona 052/624-306, ili pisanim putem na e-mail caritas-pazin@pu.htnet.hr .

Obrasi se nalaze na ovom linku.

Copyright Župa sv. Jurja i Župa sv. Lucije 2012. - 2016. | Izrada web stranica: Netlex